Mateo | Pozovi Astrologa - Putem tarota pomaže i savetuje ljude kako da prebrode sve životne nedaće.

Mateo

Profesor tarota iz Birmingema. Jedini način da sa njim stupite u privatni kontakt! Kombinuje različite metode prognoziranja budućih dešavanja koristeći retke primerke tarot špilova. Stoji Vam na raspolaganju za pitanja iz svih životnih oblasti. partnerski odnosi, porodica, posao, obrazovanje, zdravlje.

Putem tarota pomaže i savetuje ljude kako da prebrode sve životne nedaće.
Goga | Pozovi Astrologa - Dipl. astrolog i astronumerolog ruske škole.

Goga

Dipl. astrolog i astronumerolog ruske škole sa 30 godina iskustva u radu sa klijentima. Svoje usluge pruža svojim klijentima na srpskom i engleskom jeziku.

Dipl. astrolog i astronumerolog ruske škole.
Nebojša | Pozovi Astrologa - Tumači natalne karte, radi uporedne horoskope za emotivne ili poslovne partnere, bavi se astromedicinom.

Nebojša

Profesionalni astrolog sa više decenijskim iskustvom. Svoje znanje i iskustvo je tokom prethodne decenije nesebično delio sa polaznicima škole astrologije iz Beograda.

Tumači natalne karte, radi uporedne horoskope za emotivne ili poslovne partnere, bavi se astromedicinom.
Milan Tarot | Pozovi Astrologa - 2 decenije pomaže ljudima u prevazilaženju životnih poteškoća i uspešno predviđa događaje koji Vam idu u susret.

Milan Tarot

Običan čovek rođen sa posebnim darom, koji vidi nevidljive sile. Svoje veliko znanje o ezoteriji i okultizmu je postigao u specijalnoj školi Zlatna Zora, gde je završio Tarot, Numerologiju, Talismantiku i odbranu od Crne Magije. Najpoznatiji beli mag balkanskih prostora!

2 decenije pomaže ljudima u prevazilaženju životnih poteškoća i uspešno predviđa događaje koji Vam idu u susret.
Vladimir Miletić | Pozovi Astrologa - Od sada dostupno zakazivanje LIČNIH PRIVATNIH KONSULTACIJA sa njim.

Vladimir Miletić

Vrhunski astrolog i poznato medijsko lice Vladimir Miletic bavi se astrologijom i tarotom duže od 15 godina.

Od sada dostupno zakazivanje LIČNIH PRIVATNIH KONSULTACIJA sa njim.
Peđa Petrović | Pozovi Astrologa - Na vaša pitanja daje odgovore putem telefonskih poziva ali i putem SMS poruka (informacije vezane za komunikaciju putem SMS-a pogledajte u donjem delu sajta).

Peđa Petrović

Eminentni astrolog. Bavi se izučavanjem i tumačenjem astrologije poslednjih 25 godina. Izuzetna intuicija i dugogodišnji rad su ga doveli u sam vrh domaćih astrologa. Karakteristika rada astrolga Peđe Petrovića su direktni i konkretni odgovori.

Na vaša pitanja daje odgovore putem telefonskih poziva ali i putem SMS poruka (informacije vezane za komunikaciju putem SMS-a pogledajte u donjem delu sajta).
Zorica Matijević | Pozovi Astrologa - Prilikom tumačenja koristi brojne tarot špilove u zavisnosti od teme.

Zorica Matijević

Zadnjih 30 godina proučava ezoterijske nauke: Tarot, Astrologiju i Numerologiju kao i uticaj jedne nauke na druge. Analizira trenutne situacije i daje predviđanja za buduća dešavanja. Gostuje u televizijskim emisijama gde sa ezoterijskog aspekta daje prognoze za budućnost.

Prilikom tumačenja koristi brojne tarot špilove u zavisnosti od teme.
Luka | Pozovi Astrologa - Pomoć pri uticaju negativnih energija.

Luka

Diplomirani numerolog i tarot tumač sa preko 15.god iskustva u radu sa dešifrovanjem vaših kodova i sudbine. Veliko znanje, veština i iskrenost je nešto što poseduje. Kroz savet vam može pomoći na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Pomoć pri uticaju negativnih energija.

Kontakt

Ukoliko imate neka pitanja slobodno nas kontaktirajte kontakt formom ili putem email adrese office@pozoviastrologa.net